.

seposen untuk Porsche

Friday, January 27, 2012

Alhamdulillah

Posted by kaki ayam a.k.a. ceker at 1/27/2012 08:06:00 PM 1 comments Links to this post
Assalammualaikum w.b.t.


Aku ada tanya si dia, 'Apa you (cewah-----you gitew) rasa lepas bertunang?'
'Entah, biasa jek..' mamat ni failed betul jawab soalan. Aku taktau la cemana SPM result dia boleh lagi meletop dari aku.
Tapi kan lepas tu...
'Buat je la macam biasa, macam dulu...bukan kata bertunang takleh itu, takleh ini...'
'Tak kisah ke kalau saya online ke..apa ke...'
'Tak...saya tau saya pun bukannya ada masa sangat nak contact kan...takpe la kalau nak online asalkan tahu batasnya...'
Huuu~terharu beb. 

Friday, January 6, 2012

Posted by kaki ayam a.k.a. ceker at 1/06/2012 01:26:00 PM 0 comments Links to this post
Assalammualaikum w.b.t.


Terasa lama pula tidak menjenguk ke blog kesayangan. Walaupun pada hakikatnya pembaca blog aku ni nak cecah seratus sehari pun payah, aku tetap nak update jugak! Haha

I'm quite busy, frankly speaking. Changing department makes me a deer without eyes all the time. I was learning about purchasing, marketing and others that never be my field of studies. I start from xero to hero! (ok, tipu je. takde la hero pun)

Ok, back to the story. I was called by Utusan Malaysia for an interview, but until now i'm still quite sure whether to go or not. Because working here ( in this office, i'm in office fyi right now) is quite ok. Because sitting for an interview in an organization like that, I wasn't sure if i'm qualified. Wasting my time and money la macam tu.

Other than my unsettled conflict regarding my job, I was happy because i'd get my payslip this week! Haha ok, stop right now. Later.

Thursday, January 5, 2012

Beralih arah

Posted by kaki ayam a.k.a. ceker at 1/05/2012 12:52:00 PM 0 comments Links to this post
Assalammualaikum w.b.t.


nak jadik cikgu ke tak ni? huhu