.

seposen untuk Porsche

Friday, January 27, 2012

Alhamdulillah

Posted by kaki ayam a.k.a. ceker at 1/27/2012 08:06:00 PM
Assalammualaikum w.b.t.


Aku ada tanya si dia, 'Apa you (cewah-----you gitew) rasa lepas bertunang?'
'Entah, biasa jek..' mamat ni failed betul jawab soalan. Aku taktau la cemana SPM result dia boleh lagi meletop dari aku.
Tapi kan lepas tu...
'Buat je la macam biasa, macam dulu...bukan kata bertunang takleh itu, takleh ini...'
'Tak kisah ke kalau saya online ke..apa ke...'
'Tak...saya tau saya pun bukannya ada masa sangat nak contact kan...takpe la kalau nak online asalkan tahu batasnya...'
Huuu~terharu beb. 

1 comments:

Madam Marea on February 1, 2012 at 9:29 PM said...

alaaa..biase la tu.. orang dulu pun mase lepas tunang mane ade rase pape.. biase je.. jangankan tunang, mase lepas kawen hari tu pun tak de rase pape..biase je dek non.. :P