.

seposen untuk Porsche

Wednesday, November 18, 2009

exam

Posted by kaki ayam a.k.a. ceker at 11/18/2009 02:30:00 PM
sayatetapsaya betul

lagi 45 minit exam tamat
dah 80% dewan kosong
dek kerana boring
belek2 slip exam purple tu..(ter'print' purple sebab ink abes)
banyak ruang lagi ni
terus catit barang2 keperluan yang nak beli
sebab setel jek last paper ni
nak shopping (^_^)
ok, siap tulis list barang
tengok jam, ada lagi 40 minit exam nak abes
pergh, ingat lame sangat dah tadi dok pikir barang2 nak beli
goyang2 kaki
boring
main2 senyum plak ngan bebudak belah depan
sedap aku sengih sambil angkat2 kening
pengawas peperiksaan datang
dengan muke masam
padan muke ko,za
sape suh main2 time exam?

3 comments:

bibie_boodyn on November 20, 2009 at 12:00 AM said...

bukan kiter ke maen2 mato 2??den mntak jawapan sebona eh!!dokot kau kan!!!ala..penagawa

bibie_boodyn on November 20, 2009 at 12:05 AM said...

sambung...ala..pengawas itam pakai spek tu mmg hampeh..ade ke patut dio marah den sebab peak jawapn ila..g mati la..kan nok kan??

Putra Al-Maliki on November 30, 2009 at 7:47 PM said...

sempat lagi nak tulis senarai barang nak beli.. hehe..

psst: Hi! Salam ziarah. Jom xchange link & sila komen entri blog saya di http://putraalmaliki.via.my/ . TQ.