.

seposen untuk Porsche

Thursday, June 3, 2010

tutup mata (entri bengang+jiwa kacau)

Posted by kaki ayam a.k.a. ceker at 6/03/2010 08:11:00 PM
sayatetapsaya betul

dah la tak dapat masuk platun sendiri, kene masuk platun universiti lain pulak. dah la platun universiti tu sumenye tak reti kawad, kaki sendiri salah langkah nak tegur kaki orang lain..memang la aku bengang. akibat tahap ke'tensen'an yang agak tinggi, GI cakap pung pang pung pang kat depan, aku buat tak tau jek. dia back-up anak buah die yang tak reti kawad tu. dah tu, anak buah dia sedap-sedap pick-up aku, kata aku langkah kecik la masa dalam baris, tangan tak hayun tinggi la..ewah-ewah sesedap rasa.

anak buah sendiri melantun hangit bole dia buat dek jek. wah, ini sudah lebey. hangin kot. aku tak marah nak tegur kesalahan aku, da memang tangan aku kalau dah bengkok tu,tak le nak buat ape la. tapi at least tangan aku hayun tinggi. tak macam anak buah dia tu, mase perlahan jalan pun bole lari-lari lagik, dah la tu selalu salah kaki. yang lagi sorang minah tu pulak, dok pijak kasut aku. bukan nak cakap 'sorry' pun. lagi dia kutuk ade la. last-last, dia dengan anak-anak buah dia aku buat tak layan. kau membebel la sorang-sorang sana.

2 comments:

ais50sen on June 3, 2010 at 8:23 PM said...

relax za...
sabar...
x lama dah...
chayok2...gambateyy2...)

mistress~ on June 5, 2010 at 7:23 PM said...

haish..
cam same jek eksperient kite neh..