.

seposen untuk Porsche

Thursday, May 13, 2010

perhatian: Partner diperlukan!!!

Posted by kaki ayam a.k.a. ceker at 5/13/2010 09:13:00 AM
sayatetapsaya betul

anda hensem?
kacak?
tinggi lampai?
kaya?

ok,kriteria ni hanyalah kriteria sampingan. tak ada pun tak apa (yang nombor 4)

kriteria utama : Lelaki dan Bujang

bertempat di Eastern and Oriental Hotel, Penang pada 12 Mac 2010, jam 2000H akan diadakan satu dinner, rasmi. tapi partner boleh pakai bebas (tidak termasuk swimsuit). dinner ni bagi meraikan pegawai-pegawai muda yang baru ditauliahkan pagi tu.

ini perkara serius. jadi, sila ambil serius jugalah yek. bayaran makanan sebanyak RM250 sudah pun disetelkan, secara rasminya, anda pergi lenggang kangkung berbekalkan pakaian di badan dan ic (kot-kot la nak masuk kalabun malami kat sebelah hotel tu). penginapan turut ditanggung di Desasiswa Indah Kembara dengan kadar semalam sahaja. lain-lain, setel sendiri.

seriously, e n' o is one of the best hotel i've ever been! trust me, bcuz on our first year at Penang, we need to find a hotel that suits to our dining for Navy, and i found that this classic hotel really got my eyes. it is rich, the ballroom is like the one you saw in disney's fairytale, elegant. what else can u ask more? PR dia, yang jumpa kami masa tu, hencem! hikhik ok, lari topik.

so, sesiapa yang berminat. please do so to contact me. leave a comment. and there will be some other girls jugak yang memerlukan partner. semuanya ganteng-ganteng (cun-cun)




told ya, breakfast di tepi laut

serene~

walkway luas membolehkan u olls kuruskan badan

sebab supposely i bring my abah, then die kata 'abah nak jalan-jalan la dengan mak malam tu.' aish..honeymoon barangkali. gambar ballroom gagal ditemui. picture credits to me.

1 comments:

ais50sen on May 30, 2010 at 1:54 PM said...

nak join ;)