.

seposen untuk Porsche

Thursday, March 4, 2010

semue baru

Posted by kaki ayam a.k.a. ceker at 3/04/2010 10:57:00 AM
sayatetapsaya betul

keletihan ditaji khamis petang lepas tak habes lagi. tambah berita baru, ade pegawai baru untuk kami. excited? heh, takde maknanye. kalau hensem, rasa berbaloi jugak ditaji. at least dia hensem, mungkin keletihan ditaji hilang selepas tengok muka dia walaupun rasa nak mati. tapi kalau tak hensem....ok, ini leceh. sebab rasa tak berbaloi gila ditaji, tambah-tambah lagi jenis yang muka masam tuh. wah, berbakul-bakul kutukan dia dapat, maka berbakul-bakul jugalah dosa aku bertambah.

*harap-harap muke pegawai baru tu macam die ni hehe


lepas macam-macam benda jadik. aku pun jadik gila sekejap. perangai tak tentu hala.  training goes on as usual tapi lemau sikit sekarang ni. rasa macam nak belit sepanjang masa. sebab asal turun jek, ade je benda tak puas hati dibangkitkan. lepas da bebel, kena pulak! kena bukan sikit-sikit, kau bole rasa nak masuk spital dan mintak mc untuk setiap kali training. 



duit..duit..the only thing dalam otak. kalau boleh dibahagikan otak aku ni, portion paling besar untuk duit. kedua, assignmment. part time aku memang best, duduk je pun, jadik cashier, duduk dalam air cond, selesa. pastu tunggu orang datang ngurat kau. ok, tipu. kau kena kira harga barang-barang tu. dapat customer (yang terdiri dari student2) ok, beli barang rm3, dia bagi rm5. kalau jenis bangang tu, beli panadol dua bijik lima posen tu pun dia nak bayar pakai rm50. lepas tu, aku balas dendam bagi rm1 tu banyak2 sampai cukop jumlah baki duit dia. padan muka.

perlu lebih positif sekarang nih.

1 comments:

gigs on March 12, 2010 at 10:37 AM said...

xpe...xlama dah...
pas ni free dah...
layan jew...

yg pnting alwaz senyum
and chill...