.

seposen untuk Porsche

Thursday, July 22, 2010

emo face contest

Posted by kaki ayam a.k.a. ceker at 7/22/2010 10:50:00 AM
sesaje menggedik nak join. besh!!!



Syarat-syarat penyertaan adalah seperti berikut :


* Warganegara Malaysia (senang nak bagi hadiah)

* Kena Follow Lin supaya senang korang tahu gambar korang terpilih atau tak..

* Gambar mesti Home Alone..Maksudnyer tiada gangguan orang lain..harap maklum..muahahaha..

* Gambar korang tu edit boleh,tak edit pon boleh..

* Korang kene buat satu entri khas untuk contest ni dan ceritakan mimik muka apa yang korang tengah tunjukkan tu..

* Jangan lupa letakkan banner yang boleh didapati di sebelah kanan blog Lin tu di Blog anda..(Link kan banner tersebut ke Blog Lin)

* Due date untuk menghantar gambar anda berakhir pada 25 Julai 2010 ..so...cepat hantar..!!


hik hik and this is mee


muke mintak eskem mesia..nak la eskem asamboi tu
macam muke constipation pun ade aku tengok, huh

1 comments:

^_^LyNn^_^ on July 22, 2010 at 5:27 PM said...

comelnyer..^_^
pict diterima..
thankz 4 joining keyh..
gud luck..^_^