.

seposen untuk Porsche

Thursday, August 19, 2010

anak dara dan periuk karan

Posted by kaki ayam a.k.a. ceker at 8/19/2010 12:02:00 AM
kisahnya begini:

satu hari, seekor jerung jalan-jalan di tesco. lalu teringat yang bliau ade periuk karan kat bilik. tetiba jerung terasa mahu memasak. takkan nak masak ikan plak? tak patut. lalu...


ok, bayangkan ini lemon...ah, ni udang

bagaikan lemon cendawan tumbuh selepas hujan

siput ape ayah?
siput lemon babi
siput ape?
siput lemon babi..
siput spe?
siput la....%#$@

setahun jagung dan setahun enoki (cendawan pepanjang tuh)

ramalanku benar belaka mengalahkan sotong paul

bagaikan lemon ketam menyuruh anaknya berjalan dengan betul

haa, ni aku taktau nak letak peribahasa apa dah
biasa pakai Adabi? Knorr? ni lagi best

sape makan lemon cili, dialah rasa pedasnya.
makcik ni bertanggungjawab menjadikan steamboat kami sedap

lupe lak, ade ayam tadi. bila presentation takde orang nak judge, ade aku kesah main campak je dalam mangkuk? haha


jangan terpedaya dengan wajah ayu dan cun..ni lah jerung yang terbabit dalam kejadian rentung bilik tuh (n_n)
overall, jangan jadikan alasan sebagai penghalang untuk kita!



2 comments:

bibie_suke_sukun on August 19, 2010 at 3:08 AM said...

i duk tengah kan??

ais50sen said...

da mcm steamboat johnny's jew rupnye...+_<