.

seposen untuk Porsche

Saturday, January 30, 2010

training sabtu #3

Posted by kaki ayam a.k.a. ceker at 1/30/2010 06:53:00 AM
sayatetapsaya betul

nak buat macam mana bila orang lain cuti Hari Wesak, kau pun sibuk nak cuti tapi tak dapat. entah macam mana bole ada pulak training hari-hari cuti ni. setakat hari sabtu, bole terima lagi. tapi bila training diadakan disaat orang lain bercuti, boleh mental ouh.
kau akan rasa tensen bila bangun pagi, dan tengok bilik-bilik penghuni lain gelap lagi.
kau akan rasa tensen bila tengok kafe mak cik jual sarapan tutup walhal biasanya hari sabtu, dia akan bukak untuk memenuhi perut budak2 Navy yang kebuluran.
kau akan rasa tensen bila kengkawan time-time cuti umum ni pergi naik Cameron atau Genting atau layan movie sampai lebam atau tido lewat malam sebelumnya
kau akan rasa tensen bila memikirkan cuti umum macam ni jugak, bila buat training, bapak ramai tak pergi. masing-masing ada alasan tersendiri

pikir positif punya pasal, aku akan dapat elaun lebih ari ni. patutnye elaun ari ni kena ganda 2 atau 3 kali sebab buat training masa cuti umum.

2 comments:

Ahmad Zulfadhli on January 30, 2010 at 11:44 AM said...

xper.. jangan ikut orang, tapi ikut kata hati.. daripada x buat ape2, lebih baek gi training.. ade jugak faedahnye yer tak.. aha!~ :)

psst: Hi! Salam ziarah. Jom xchange link & sila komen entri blog saya di http://www.puteramelaka.co.cc/ . TQ.

psst 2: Miliki buku2 ilmiaah karangan ikon2 terkenal seperti Dr. Fadzilah Kamsah, Ustaz Ismail Kamus, Ustazah Siti Norbahyah, Dr. Irfan Khairi dan lain2 lagi di http://stormreaders.net/zulfadhli sekarang!

mr_ridz on February 2, 2010 at 8:26 PM said...

erm .. training mmg tak best..
tpi nak wat camne .. takpe kumpul duit pastu pegi bercuti besar-besaran..